Siglir tar il cuntegn
audio
Sandra Brunner-Decurtins è ustiera e hospitanta cun corp ed olma e raquinta da questa amur per sia clamada en Vita e cretta
Sandra Brunner-Decurtins
laschar ir. Durada: 57 minutas 1 Secunda.
cuntegn

L’amur per l’ospitalitad – Sandra Brunner e ses giasts

Porscher in bun temp a ses giasts e far sentir els ed ellas da chasa. Esser ospitanta, quai è passiun ed amur per ina da las gastronomas da success dal Grischun.

Tge è ina buna ospitanta? Datti insumma ina ospitanta perfetga, damai ch'ils gusts dals giasts èn gea differents? Talas dumondas fa Vita e cretta a Sandra Brunner-Decurtins, uriunda da Tinizong, che maina il restaurant Calanda a la plazza da la posta a Cuira. Quai fa ella dapi l'onn 1997, a l'entschatta anc ensemen cun ses um. Suenter la mort da l'um ha Sandra Brunner-Decurtins manà vinavant trais manaschis da gastronomia suletta, schebain ch'ella aveva trais uffants pitschens a chasa.

Oz, 27 onns pli tard, ha ella creà in pitschen imperi. Ensemen cun sia figlia la pli veglia maina ella ina da las ustarias cun il pli grond success a Cuira ed è scheffa da var 40 collavuraturas e collavuraturs. Sandra Brunner-Decurtins è ustiera cun corp ed olma.

Tge ch'è caracteristic per ella sco gastronoma, co ch'ella vegn a frida cun pretensiuns e spetgas da tut las varts e sin tge plaschairs e difficultads ch'ella frunta en il mintgadi, quai tradescha Sandra Brunner-Decurtins en la seria da stad da Vita e cretta. En quella ans dumandain nus tge che l'amur è, l'amur per las pli differentas chaussas u occupaziuns.

Dapli da «Vita e cretta»