Las ingredienzas per las mieurs
per 12 mieurs
- 100 g tschigulatta brina
- 50 g tschigulatta alva
- perlas da zutger u auters flocs da zutger per la decoraziun
- ev. in tgiradents
- duas satgets da squittar
- palpiri da furnel
Instrucziun pass per pass
- Rumper la tschigulatta alva e la tschigulatta brina en pitschen tocs.
- Luar 2/3 sur dus bogns d'aua chauda. (Betg pender en l’aua e betg stgaudar dapli che 40 grads, uschiglio vegn la tschigulatta grischa suenter il sfradar.)
- Prender davent da tschigulatta luentada dal bogn d’aua e truschar il rest da la tschigulatta.
- Truschar uschè ditg, enfin che la tschigulatta è sfradada giu sin temperatura interna.
- Emplenir la tschigulatta en ils satgets da squittar.
- Dissegnar las mieurs cun la tschigulatta. (Emprim las conturas e lura emplenir si.)
- Cun agid dals tgiradents pon ins emplenir si pitschnas rusnas en la tschigulatta.
- Dissegnar ils accents l’emprim cun la tschigulatta brina e suenter cun la tschigulatta alva.
- Decorar las mieurs cun perlas da zutger.
- Laschar sfradar la tschigulatta.
Pass per pass
Anfang Bildergalerie
Bildergalerie überspringen
-
Bild 1 von 6. Las ingredienzas . Bildquelle: RTR.
-
Bild 2 von 6. 1. pass. Bildquelle: RTR.
-
Bild 3 von 6. 2. pass. Bildquelle: RTR.
-
Bild 4 von 6. 6. -8. pass. Bildquelle: RTR.
-
Bild 5 von 6. 9. pass. Bildquelle: RTR.
-
Bild 6 von 6. 10. pass. Bildquelle: RTR.
Ende der Bildergalerie
Zurück zum Anfang der Bildergalerie.