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Nossa cuschina Platta da charn e chaschiel cun tempra da Nadal

Cun quella bella staila faschais Vus segir in plaschair a pitschen e grond.

Rezept für eine Weihnachtsplatte zum Frühstück oder Brunch: Charcuterie Stern
Legenda: Platta da charn e chaschiel cun tempra da Nadal RTR

temp da preparaziun: ca. 15 minutas
4 purziuns sco avantpast

Recept per telechargiar | Rezept zum Nachkochen

Ingredienzas

  • 10 g fegls da salvgia frestgs
  • 30 g romins da rosmarin frestgs
  • 150 g ivas
  • 80 g camembert
  • 80 g Tête de Moine
  • 100 g schambun cotg (u salami) en talgias
  • 100 g ulivas marinadas
  • 50 g ampuaunas
  • 50 g izuns
  • 40 g nuschs

Tip

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Tenor gust furmar ina staila, in pignol u in tschupè cun las ingredienzas. La platta da charn e chaschiel pon ins preparar bain 2-3 uras avant che la servir. En il fratemp simplamain la cuvrir e metter en frestgera.

 

Preparaziun  

  • Plazzar ils fegls da salvgia ed ils romins da rosmarin en la furma giavischada (p.ex. sco in tschupè, ina staila u in pignol).
  • Tagliar il chaschiel en quadrins u pizs.
  • Far permez il schambun ed al rullar a pitschnas rosas.
  • Emplenir la furma cun tut las ingredienzas, cumenzar cun las parts grondas (ivas) e finir cun las pitschnas (coclas).

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