Coier: 20 min.
Las ingredienzas
per 35 bitschins
- 300 g farina
- 300 g zutger
- 200 g paintg
- 8 ovs
- Ina presa sal
- 2 tg aua
- 1 tp extract da vaniglia
- 2 tp suc da citrona
- 35 Toffifees
tp = tschadun pitschen
tg = tschadun grond
Pass per pass
- Maschadar la farina, 100 g zutger, il paintg, il mellen dals ovs, sal, aua e zutger da vaniglia ad ina bella pasta fina.
- Laschar ruassar la pasta durant ca. 1 ura en la frestgera.
- Zullar ora la pasta sin farina e tagliar ora rudellas da ca. 5 cm.
- Metter las rudellas sin ina lastradal furnel ed agiuntar in Toffifees en la mitad.
- Sbatter il alv dals ovs e dar tiers il suc da citrona ed il rest dal zutger (prudentamain) L’alv sbatti dals ovs dastga esser fitg dir. Sch’el dat ensemen, simplamain sbatter vinavant.
- Meter l’alv d’ov en in stgarnuz da sprizzar e squittar l’alv d’ovs enturn mintga Toffifee.
- Metter las bunettas/ils bitschins en il furnel da 180o e coier per ca. 20 min.
Bunettas u bitschins da la diala
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Copyright e recept da d’Alina Lutz