Las ingredienzas
- 14 g tschaira d‘avieuls
- 20 g paintg da cacau
- 40 g paintg da shea
- 2 tp ieli d‘ulivas lavandra setga u autras flurs
tp = tschadun pitschen
Pass per pass
- Metta la lavandra setga en las furmas.
- Silsuenter pos ti maschadar tut las ingredienzas e luar quellas sur l’aua buglienta. Uschespert che la massa è luada, pos ti emplenir quella en las furmas.
- Ussa ston las furmas anc pussar 30 minutas en il caum da schelentar e gia èn tes savuns fatgs.
Pass per Pass
Anfang Bildergalerie
Bildergalerie überspringen
-
Bild 1 von 3. Material. Bildquelle: RTR.
-
Bild 2 von 3. 1. pass. Bildquelle: RTR.
-
Bild 3 von 3. 2. pass. Bildquelle: RTR.
Ende der Bildergalerie
Zurück zum Anfang der Bildergalerie.