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Recept Cullas da caramella e tschigulatta

Quai è il recept preferì da Gaby Degonda.

Paucs ma bels e delizius: Quai è mes motto il december, cura che jau cumenz a far mams, sco nus schain per part en la Cadi. Il pli bel è, sch’i gartegia da far in di da project cun mias figlias. Il pli bel e custaivel dal temp d’advent e Nadal è per mai, pudair star cun mia chara famiglia e chars amis e pudair giudair en serenezza noss buns mams. Quai è in regal!
Autur: Gaby Degonda moderatura radio
Gaby Degonda, moderatura radio
Legenda: Gaby Degonda, moderatura radio RTR

Metter a fraid: 2 uras
Coier: 8 min.

Las ingredienzas per 24 «cullas magicas»

  • 1 taja da vaniglia
  • 50 g paintg
  • 125 g zutger
  • 1 presa sal
  • 2 ovs frestgs
  • 100 g zutgers da caramella loms
  • 160 g farina
  • 50 g mandlas mieutas
  • 50 g pulvra da cacau
  • 1 tp pulvra da levon pulvra da zutger

tp = tschadun pitschen

Pass per pass

  1. Maschadar ils sems da vaniglia cun il paintg, il zutger ed il sal en ina cuppa.
  2. Agiuntar ils ovs e truschar bain.
  3. Tagliar las caramellas en pitschens quadrins e maschadar cun la farina, las mandlas mieutas, la pulvra da cacau e la pulvra da levon.
  4. Maschadar tut cun l’emprima massa e laschar pussar durant 2 uras en in lieu fraid.
  5. Suenter quellas duas uras tschentar la pulvra da zutger en in taglier/plat.
  6. Furmar cun ils mauns circa 24 cullas grondas sco nuschs e lura volver las cullas en la pulvra da zutger.
  7. Tschentar las cullas sin duas lastras cuvertas cun in palpiri da furn. Laschar in zic distanza tranter las cullas.
  8. Coier ils biscuits entamez il furn prestgaudà sin 160°C aria chauda per 8 min. e laschar sfradentar.

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