Quists crocants am tiran adimmaint quels dis fraids d’inviern, cur chi’s rivaiva pro nona sco puobet, dschet sco üna chaclana, e’s pudaiva bognar ils crocants i’l cafè per as s-chaudar. Eir schi nu’s vaiva normalmaing gugent cafè, però cun crocants dvantaiva il cafè üna buntà.
Las ingredienzas
- 375 g farina
- 200 g painch
- 200 g zücher
- 200 g mandlas grobas
- 2 övs
- 1 bustina zücher da vaniglia
- 1 prisa sal
- ½ bustina alvon
Pass per pass
- Masdar tuot ad üna pasta. Far landeroura quatter liongias da la lunghezza da la lastra.
- Metter las quatter liongias da pasta sülla lastra suogliada cun palperi da fuorn. Tillas splattütschar in pa ad ün grossezza da ca. 1,5cm.
- Couscher per 25 minuts sün 160 grads. Tour oura e laschar sfradar ca. 15 minuts e tagliar las rollas in tocs da 1,5cm.
- Metter ils singuls tocs in costas sülla lastra cun palperi e tils couscha amo üna jada per 20 minuts sün 125 grads.