Quels biscuits èn bunischems ed fitg simpels da far. Ils uffants pon gidar ed bagnar ils biscuits en la tschigulatta.
Coier: 15-20 min.
Las ingredienzas
- 125 g paintg u margarina
- 125 g zutger
- ½ pachet zutger da vaniglia
- 1 presa sal
- 2 ovs
- 250 g farina alva
- Tschigulatta naira
Pass per pass
- Stgaudar in pau il paintg e truschar quel cun il zutger, zutger da vaniglia ed il sal, fin ch’i dat ina bella stgima.
- Agiuntar plaun a plaun ils ovs.
- Agiuntar era la farina e truschar la massa ad ina pasta.
- Metter la pasta en in satg da garnir. Cun agid da quel far bastunets da ca. 5cm lunghezza. Plazzar quels sin ina lastra levamain unschida e farinada.
- Coier ils biscuits 15–20 minutas entamez il furn prestgaudà sin 180°C chalira sura/sut.
- Laschar sfradentar ils bastunets e suenter bagnar quels en tschigulatta liquida. Laschar pussar ils biscuits sin palpiri da furn.