Siglir tar il cuntegn

Lunch cun Livio Teriyaki chicken

I dat chaussas che tunan cumplitgadas ma en atgnamain fitg simplas da cuschinar. Quest recept è in da quels che dovra paucas ingredienzas, pauc temps e pauc experientscha. Il resultat è però delizius.

Quai dovras ti per cuschinar per 2 persunas:

  • 300 poulet en tocca
  • In zic paiver
  • 1 ½ tschaduns zutger
  • 4 tschaduns sosa sa soja
  • 1 con d’agl
  • 3 cm schentsch
  • 1 tschadunin maizena
  • 1 tschagula da primavaira
  • 150g ris

Las ingredienzias per Teriyaki chicken
Legenda: Las ingredienzias per Teriyaki chicken RTR

Uschia fas ti tes menu (temp da cuschinar: ca. 15 min)

Cuschinar il ris e brassar il poulet en ina chazzetta. Prender ora da la chazzetta la charn. Maschadar en la chazzetta il zutger, sosa da soja, agl, schentsch ed la Maizena. Dar tiers il poulet e laschar cuschinar per 3 minutas. Adina puspè truschar. Servir ensemen cun il ris.

La cuppa finida
Legenda: La cuppa finida RTR

Artitgels legids il pli savens