Siglir tar il cuntegn

Lunch cun Livio Salata da lentiglias ed ervinas

Per esser fit per la stad na ston ins betg far in grond sacrifizi. Qua in recept per restar en furma e giudair in plat gustus. Simpel e delizius.

Quai dovras Ti per cuschinar per 2 persunas:

  • 125g lentiglias
  • 20g rucola
  • 5g carschun
  • 1 tschadun suc da citrona
  • 1,5 tschadun ieli d’ulivas
  • 25 ampuaunas
  • 2 apricosas
  • 50g monis da sellerin
  • in zic sal, menta, paiver e tscherfegl

Las ingredienzas per la salata da lentiglias ed ervinas
Legenda: Las ingredienzas per la salata da lentiglias ed ervinas RTR

Uschia fas Ti tes menu (temp da cuschinar: ca. 30 min)

Coier las lentiglias per ca. 30 min en aua da sal. Maschadar il suc da citrona, l’ieli e las ampuaunas, splattitschar cun ina furtgetta e cundir. Agiunscher las lentiglias, ils monis da sellerin, las apricosas e las ampuaunas. Maschadar tut ensemen cun la ruccola, la menta, il paiver ed il tscherfegl.

Salata da lentiglias ed ervinas
Legenda: Salata da lentiglias ed ervinas RTR

Artitgels legids il pli savens