Quai dovras Ti per cuschinar per 2 persunas:
Quinoa
- 125g quinoa
- 2.5 dl aua
- in zic buglion
Sosa
- 2 tschaduns aceto balsamico bianco
- 2 tschaduns ieli d’ulivas
- 1 tschadun aua
- 1 tschadunin mel liquid
- in zic sal e paiver
Salata
- 125g rudellas da cucumera
- 100g rudellas da monis da sellerin
- insaquantas rudellas da ravanel
- 75g frajas, tagliadas en n quatter tocs
- 100g burrata
- in zic feglia da menta e basilic
Uschia fas Ti tes menu (temp da cuschinar: ca. 25 min)
Buglir la quinoa en aua da buglion cun temperatura bassa durant 25 min, fin ch’ella è loma. Preparar la sosa, maschadar l’aceto, l’ieli d’ulivas ed il mel. Metter da la vart ina mesadad da la sosa. Agiuntar la verdura e la salata. Per servir agiuntar la burrata cun las ervinas e derscher per finir il rest da la sosa sur il plat delizius.