Siglir tar il cuntegn

Lunch cun Livio Pèzs da pulaster grillads cun salata da melona

La stad è bain prest qua e cunquai er il temp per far grilladas. Nagut meglier che cumbinar charn brassada cun fritgs frestgs. Simplamain delizius.

Quai dovras ti per cuschinar per 2 persunas:

  • ca. 400g pèzs da pulaster
  • 1 tschadun ieli d’ulivas
  • 1 tschadun aceto balsamico bianco
  • 1 tschadun suc da citrona
  • 1 con d’agl
  • 1 tschadun menta
  • 1 tschadun nuschegls da pinia
  • 300g melona
  • in zic sal e paiver

Las ingredienzas per la salata ed il pulaster.
Legenda: Las ingredienzas per la salata ed il pulaster. RTR

Uschia fas Ti il menu (temp da cuschinar: ca. 25 min)

Marinar ils pèzs da pulaster cun l’ieli, il paiver, l’agl ed il timian, laschar star per ca. 1 ura en la frestgera.

Tagliar la melona en quadrats, agiunscher il suc da citrona e l’ieli, maschadar tut ensemen cun la menta ed ils nuschegls da pinia.

Uss mo anc grillar e natiralmain mangiar – bun appetit.

La salata ed il pulaster pronta.
Legenda: Il product final: la salata ed il pulaster. RTR

Artitgels legids il pli savens