Siglir tar il cuntegn
audio
Las sfidas futuras da la gastronomia
Or da Actualitad dals 04.10.2024. Maletg: RTR
laschar ir. Durada: 3 minutas 32 Secundas.

Gastro Albula Surses Giubileum cun sfidas per il futur

La branscha da gastronomia cumbatta cun diversas sfidas: la mancanza da persunal dal fatg, la mancanza da giuvens e giuvnas che vulessan far il pass en la gastronomia ed il regress da manaschis.

Quests dis ha la secziun Albula Surses da Gastro Grischun fatg festa da giubileum per ils 75 onns d'existenza. Per il futur e las sfidas che spetgan è la secziun pronta. La suprastanza è sa regiuvinada e per la presidenta Janine Arpagaus è in dals temas centrals da collavurar anc pli stretg en futur. Cun cooperaziuns possian ins per exempel er porscher events pli gronds ed ins haja ina vusch pli ferma.

Janine Arpagaus
Legenda: Janine Arpagaus presidenta da Gastro Albula Surses RTR

Regurdanzas

Rico Schnöller è gastronom e hotelier da la garda veglia. Dal 1978 enfin il 1988 è el stà president da l'uniun e passa 60 onns accumpagna l'uniun sia vita.

audio
Rico Schnöller è dapi 60 onns activ tar Gastro Albula Surses
ord Actualitad dals 04.10.2024. Maletg: RTR
laschar ir. Durada: 8 minutas 35 Secundas.

Per el è la branscha sa sviluppada bain, i dettia dentant er ussa grondas sfidas. Insatge ch'el vesa cun egls critics è ch'i manchia adina pli savens la basa d'ina scolaziun dal fatg a las persunas che surpiglian in manaschi.

Rico Schnöller
Legenda: Rico Schnöller gastronom e hotelier da la garda veglia RTR

RTR actualitad 11:00

Artitgels legids il pli savens